top of page

MARMER EN NATUURSTEEN

Dorpels - tabletten - keukenbladen
maatwerk tot in de puntjes

Door vernieuwing van ramen en deuren of renovatie van de keuken/badkamer, een nieuwe dorpel, keukenblad of ander maatwerk nodig?


U kan bij ons een keuze maken uit verschillende materialen: van oeroude marmer tot state of the art Dekton.

Wanneer u onze toonzaal bezoekt met bijvoorbeeld een schets en eigen genomen maten, helpen onze verkopers u samen de voor- en nadelen van de verschillende materialen tegen elkaar af te wegen. Dit om zo voor ieder project de juiste materialen en verschillende afwerkingen te selecteren. Wanneer u na overeengekomen periode uw maatwerk komt afhalen kan u bij ons ook terecht voor eventuele materialen die u nodig zou hebben tijdens de plaatsing.

Wanneer u echter het plaatsen van uw maatwerk aan onze ROEVENS plaatsers wenst toe te vertrouwen, komt eerst onze natuursteenspecialist ter plaatse om de correcte maten te nemen. Niet of nog niet overtuigd van uw keuze of hebt u nog andere vragen omtrent tegels of natuursteen is dit zeker het moment om vragen te stellen. Op basis van de afmetingen die genomen werden, wordt door ons een vrijblijvend bestek opgemaakt.

Ook de nieuwste trends in zeer duurzaam keramiek voor werkbladen en diverse uitvoeringen in verstek zijn een kolfje naar de hand van onze medewerkers. Wij garanderen u dan ook een piekfijne afwerking op basis van uw eigen of volgens onze metingen.

Kortom zowat alle natuursteen en composiet worden door onze ervaren vakmensen in eigen atelier op maat verwerkt.

bottom of page