top of page

Wat?

Tegelwerken

Hebt u plannen voor een nieuwe badkamer, keuken, hal of woonkamer? Bij het kiezen van tegels voor uw interieur komen heel wat beslissingen kijken. Sober hedendaags of kleurrijk retro? Gezellig landelijk of stijlvol strak? Vertel ons uw wensen en wij zoeken samen met u de beste oplossing. Want duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en esthetiek gaan – wat ons betreft – perfect samen.

Natuursteen

Waar gaat dit item over? Waarom is het zo bijzonder? Schrijf een pakkende beschrijving die de aandacht van uw bezoekers vasthoudt...

Klinkerwerken

Een terras is het verlengstuk van uw woonkamer, of omgekeerd. De grens tussen buiten en binnen wordt vager en kiezen wordt steeds belangrijker. Bij Roevens vindt u een uitgebreide variatie en verscheidenheid aan terrastegels waarmee u eindeloos kan combineren. Natuursteen of keramische tegels? Wij gidsen u graag doorheen ons gamma.Uw oprit is niet alleen de overgang van de straat naar uw huis, maar ook het visitekaartje van uw woning. Klinkers of kasseien? Onze professionele vakmensen leggen uw oprit aan volgens de regels van de kunst.

Balkonterassen

Als Schluëter expert, is ook waterdichting van balkonterassen een van onze specialiteiten. 

Please reload

bottom of page